Iedere derde dinsdag van de maand kan je terecht in resto Buurteluur in “zaal aan de statie” voor een heerlijk menu aan een budgetvriendelijke prijs. Je krijgt er voor 9 euro een volledige maaltijd. Kinderen tot 12 jaar kunnen een kindermenu krijgen voor 4 euro. Het water op tafel is gratis. Verder kan je ook koffie, frisdrank, bier of wijn aankopen.

De vrijwilligers zorgen dat het gezellig aangekleed is en dat je netjes bediend wordt. Het doel is om mensen in een gezellige en ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen om zo het buurt- en dorpsgevoel te versterken.

Voor wie

Iedereen is welkom. Vanaf nu is er een avond editie. dit betekend dat iedereen welkom is voor de volgende dagen,

Voorverkoop

Je kiest zelf waar en hoe vaak je gaat eten, maar dient wel op voorhand een kaartje aan te kopen op één van de volgende plaatsen:

  • Dienstencentrum De Kring Hamont en Achel;
  • Parochiezaal Hamont-Lo;
  • Stadhuis en OCMW Hamont-Achel;
  • UiTpunt Hamont en Achel.
  • Tijdens de buurtrestaurants.

Dit kan tot en met de woensdag voorafgaand aan het buurtresto. Opgelet: Er kan niet telefonisch of via e-mail gereserveerd worden.

  • 21 november
  • 19 december
    • en start het eetmoment om 17u30.

Kostprijs

Een maaltijd kost €9.
Op tafel voorzien we water (gratis). Je kan zelf nog koffie, frisdrank, bier of wijn aankopen.

Heb jij een pensioen bestaande uit een inkomensgarantie voor ouderen (IGO) dat vroeger gekend was als het gewaarborgd inkomen voor bejaarden (GIB)? Dan kan jij je maaltijd voor Buurteluur goedkoper aankopen. Hiervoor dien je wel vooraf contact op te nemen met de dienst ouderen van het OCMW.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Bekijk zeker eens het activiteitenoverzicht. Hier vind je alle buurtrestaurants, inclusief menu, chronologisch terug. 

Meer info over de buurtrestaurants kan je verkrijgen bij Bieke Steensels (dienst ouderen) op het nummer 011 51 05 01 of via bieke.steensels@ocmwhamontachel.be. Tijdens de buurtrestaurants staat er ook altijd iemand voor je klaar om je eventuele vragen te beantwoorden.

De eerste buurteluur met avond editie